Oyuncu Sayısı: 4
İçindekiler: 1 Adet - Kullanma Kılavuzu 1 Adet - Oyun Haritası 30 Adet - Beyaz Taş 30 Adet - Siyah Taş Oyun Kurulumu
Harita Masanın Ortasına Konur, Takımlar Kendi Renklerindeki Taşları Önlerine Alır. Oyun Başlangıcında Tahtada Hiçbir Taş Bulunmaz, İlk Hamleyi Beyaz Taşlara Sahip Oyunculardan Biri Yapar.
Haritadaki Renkler Ve Anlamları Siyah Ve Beyaz Renkli Alanlar Oyuncuların Başlangıç Bölgeleridir. Her Bölge İkiye Ayrılmıştır.
Her Oyuncu 5 Alanlık Başlangıç Bölgesine Sahiptir.
Turuncu Alanlar Doğal Engellerdir. Oyun Süresince Herhangi Bir Taş Bu Alana Giremez. Sarı Bölgeler Oyunun Amacını Teşkil Eden 8 Bölgedir.
Yeşil Bölgeler Ortak Alandır. Bu Bölgedeki Taşların Aidiyeti Oyunculara Değil, Takımlara Yöneliktir.
Tur Sırası Ve Hamleler "Manevra" Sırayla Oynanır. Bu Sıra Saat Yönünde İlerler. Her Oyuncu Sıra Kendisine Geldiğinde Yalnızca 1 Hamle Yapar. Bu Hamle Haritaya Bir Taş Yerleştirmek Ya Da Hali Hazırda Haritaya Yerleştirilmiş Bir Taşı Hareket Ettirmektir.
Manevra, Felsefesi Gereği Sezgisel Olarak Anlaşmayı Gerektiren Bir Oyundur. Bundan Dolayı Oyun Süresince Takımlar Kendi Arasında Ve Kendi İçinde Sözlü Veya Sözsüz İletişim Kurmamalıdır.
Taş Yerleştirme Oyuncular Yalnızca Kendi Önündeki Siyah Veya Beyaz 5 Adet Altıgen Alana Taş Yerleştirebilir.
Oyuncular Takım Arkadaşlarının Önündeki 5 Adet Renkli Alana Ya Da Yeşil Ortak Alana Taş Yerleştiremezler.Taş Hareket Ettirme Oyuncular Kendi Sıralarında Ortak Alanda Bulunan Takım Taşlarını İstedikleri Yönde (6 Yönde) 1 Birim Hareket Ettirebilirler. Başlangıç Bölgelerinden Taş Çıkarmak Yalnızca O Bölgenin Sahibi Oyuncu Tarafından Yapılabilir.
Oyuncular Takım Arkadaşlarının Alanındaki Taşı Hareket Ettiremezler. Başlangıç Bölgesindeki Taşlar Birer Birer Ortak Alana Çıkarlar. Bir Grup İfade Etmezler. Bir Taş Ortak Alana Çıktıktan Sonra Artık Takıma Aittir. Kimin Haritaya Yerleştirdiğine Bakılmaksızın Oyuncular Kendi Takımlarına Ait Taşları Hareket Ettirebilirler. Birbirine Komşu Bölgede Bulunan Taşlar, Artık Taş Grubu Haline Gelirler Ve Birlikte Hareket Etmek Zorundadırlar. (Başlangıç Bölgesi Bu Kuralın İstisnasını Teşkil Eder.) Eğer Taş Veya Taş Grubu İstenilen Doğrultuda Hareket Ederken Taşlardan Herhangi Biri Siyah Alanlara Hareket Edecekse Bu Hamle İmkansızdır.
Çatışma Taş Veya Taş Grubunun Hareket Edeceği Doğrultuda Rakip Takımın Taşlarının Olması Durumunda Taş Gruplarındaki Taş Sayısına Dikkat Edilir.
Sayıca Üstün Olan Grup Rakip Takımın Taşlarının Olduğu Bölgeye Hareket Edip Rakip Taşı Veya Taşları Haritadan Kaldırır. Eşitlik Durumunda Birbirleri İçin Duvardan Farksızdırlar.
Oyunun Sonlanması İçin Takımlardan Biri Haritanın Orta Kesiminde Bulunan 8 Kalenin 5'İni Aynı Anda Elinde Tuttuğu Anda Son Bulur. 5 Kaleyi Ele Geçirmiş Bulunan Takım Oyunu Kazanır. Daha Fazla Hamle Yapılmaz.
Yaş Grubu:7+